Find brugte kopimaskiner og din næste musikrejse

I dag vil jeg fortælle jer lidt om to hjemmesider som er nyttige for enhver. Det drejer sig om to vidt forskellige websites, som dog har det til fælles, at de begge giver adgang til nogle unikke tilbud, inden for henholdsvis rejser, såsom musikrejser til forskellige koncerter i forskellige lande, og elektronisk udstyr som f.eks. brugte kopimaskiner.

Jeg har personligt benyttet mig af begge hjemmesiderne og er blevet positivt overrasket over det høje niveau af service, som begge firmaer tilbyder. Især hjemmesiden for Sørens Rejser har været mig til stor hjælp igennem de senere år, hvor min kone og jeg har rejst samtlige af vores ferier med netop dette selskab. Og jeg må sige, at det er befriende let at benytte sig af selskabets hjemmeside, som modsat de større rejseselskabers websites, på ingen måder virker uoverskuelig og forvirrende. Dette skyldes også især den meget enkle og ligefremme kategorisering af rejsetilbuddene, samt rejsekalenderen, der kan give hjemmesidens besøgende et hurtigt, og fuldstændigt overblik over de mange forskellige rejsemål og arrangementer.

Den anden hjemmeside jeg ville præsenterer, er fra Kontor Midt. Da jeg selv driver en mindre virksomhed har denne website hjulpet mig adskillige gange. For nok har jeg forstand på den forretning jeg selv driver, og de mange detaljer i mit eget fag, men når det kommer til nogle af de mere praktiske foranstaltninger, som er nødvendige for en virksomhed som min egen, såsom vedligeholdelse af printere og kopimaskiner, er jeg fuldstændig blank. Elektronik er for mig noget der bare skal virke! Hvis det ikke virker optimalt er det i stykker, og så køber jeg en ny. Problemet er bare, at en kopimaskine går i baglås et par gange om året. Efter at jeg har opdaget denne hjemmeside hos Kontor Midt er det blevet noget lettere, at få ordnet disse tekniske vanskeligheder. Kontor Midt sørger for enten at reparere maskinen, eller anskaffe en ny, til en overkommelig pris. Det er en hjemmeside jeg kan anbefale til enhver, som driver en større eller mindre virksomhed.


SejeSites.dk