Specialfremstilling af batterier til alt og lastbiler til salg

Sahl-Akku.dk:
I dag vil jeg se nærmere på to hjemmesider henvendt til en meget bestemt niche. Det handler primært om mekanik. Den første hjemmeside jeg vil kaste et blik på er fra Sahl Akkumulatorfabrik. Det første som springer en i øjnene når man besøger hjemmesiden er det umiddelbart tiltalende ved det grafiske udtryk. Dernæst er der et godt overblik over produkter i venstre spalte, hvor man hurtigt kan finde mere specifikke ting som f.eks. handicapscooter batteri, så kan jeg logisk tænke mig til at jeg skal ind under elektriske køretøjer osv. På denne måde udfylder hjemmesiden alle de basale krav, som forbrugeren måtte have.

Danway.dk:
Den anden hjemmeside vi vil kigge på har bl.a. brugte lastbiler til salg. Det drejer sig om firmaet Danways website. Og her kommer vi så også til den primære årsag til hvorfor jeg har valgt at fortælle jer om denne site. For den er helt fantastisk når det kommer til dens kategoriopdeling af de forskellige maskiner man sælger. Her har man undladt en masse ord og betegnelser, men blot lavet skitser af de forskellige typer, så man ved et klik kan sorterer i deres udvalg, alt efter hvilken type maskine man leder efter. Hvis man derimod har brug for at sorterer efter mærke, har hjemmesiden også ordnet dette med en lignende bar med de forskellige mærker. Det eneste jeg synes jeg mangler på denne hjemmeside er en forklaring af hvad og hvem Danway er. Det synes, at hjemmesiden er mere en showcase for de forskellige produkter.

Alt i alt må vurdering af de to hjemmesider være som følger: Sahl akkumulatorfabrik har formået at opbygge en enkel og brugervenlig platform for deres kunder, med alle de fornødne oplysninger om firmaet og dets historie samt deres mange produkter. Danway har med deres website etableret en form for online udstilling af deres store maskiner, med nok specifikationer og oplysninger om det enkelte produkt til at opfylde kundens behov, dog mangler de en mere oplysende del af deres hjemmeside, når det kommer til firmaets historie og nutidige funktion.


SejeSites.dk