Nyt værelse til yngste

Mit yngste barn er efterhånden blevet så gammelt at hun skal have eget værelse og derfor er det nødvendigt at der skal købes lidt ind. Det vil sige at mig og konen skulle ud og kigge på møbler, tapet og seng osv.

Vi tog først ned til den lokale møbel forretning hvor vi kiggede på reoler og kommoder. Det nye værelse var mit gamle kontor hvilket vil sige at det er meget småt og derfor er der ikke plads til særligt meget dvs. at der kun lige er plads til seng bord og så en reol. Min kone kan bruge meget langt tid på at finde det rigtige så jeg fandt et sted at sætte mig.

Derudover skulle vi jo også have sengetøj, jeg havde set at der lå en jysk på vej til mit arbejde så der tog jeg ind en dag efter arbejde og jeg havde også fundet noget jeg selv synes var flot så jeg sendte et billede af det til konen men hun godkendte det ikke. Hun mente at hun havde fundet noget bedre på nettet og eftersom hun for det meste har mere styr på det end mig valgte jeg at stole på hende og vi bestilte sødahl sengetøj over nettet.

Vores mindste barn blev rigtig glad for det, eftersom mit åbenbart ikke var godt nok.


SejeSites.dk