Bålhytter og heste læskure hos NH Pavillon

Mit job er at anmelde hjemmesider. Hver dag går jeg på jagt for at finde de bedste hjemmesider inden for en bestemt kategori. I sidste uge besluttede jeg mig for at finde endnu en hjemmeside.

Hjemmesiden i bare må besøge, er ikke en hjemmeside man forbrug for særlig tit. Hjemmesiden jeg taler om er nh-pavillon.dk, som sælger bålhytter og heste læskure. Da jeg startede hjemmesiden op havde jeg ikke store forventninger. Men NH-pavillon overraskede mig positivt. Deres hjemmeside er rigtig flot bygget op. Farvevalg og design passer godt til NH-pavillons varer. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i. NH-pavillons menu punkter er sat logisk op, så du finder det du søger med det samme. Service niveauet er helt i top. Dette er med til at give dig en fantastisk oplevelse når du skal købe dine egne heste læskure eller bålhytte. Udvalget af muligheder overraskede mig meget positivt. Det gjorde det fordi mulighederne er uendelige. Du kan nemlig selv designe din egen bålhytte eller heste læskure. Du kan vælge størrelse, form, indretning og meget mere. Dette giver dig som kunde, din helt egen og unikke bålhytte.

Materialerne NH-pavillon bruger er lærketræ fra de danske skove. Lærketræet er med sine naturlige former med til at give bålhytten et rustikt look


SejeSites.dk