Tag kørekort i Viborg-området og opdag ny mad på spændende madblog

CathrineBrandt.dk:
Først og fremmest vil jeg introducerer jer alle sammen for en hjemmeside, som formodentlig vil blive jeres følgesvend de næste mange år. Det er en hjemmeside som jeg selv er blevet ret betaget af, og som jeg i efterhånden et par uger har fulgt meget nøje. Det drejer sig om denne lidt anderledes madblog som er startet op for nyligt. Den er forholdsvis simpel i sit layout, men selve indholdet er helt genialt. Der synes ligesom at være ”noget over det”, som gør det helt specielt. I et virvar af forskellige madblogs, som man kan finde på internettet, skiller siden sig særligt ud. Opskrifterne strækker sig over alt lige fra lækre hindbærsnitter til rødbedehumus, og der er således noget til enhver smag, og ethvert behov.

Durups.dk:
En anden side jeg vil præsenterer jer for er den ny køreskole i Viborg. Der findes et utal af køreskoler i området, og det kan være svært at finde ud af hvor man kan få den bedste pris, og den bedste undervisning. Køreskolen her har taget et skridt i den rigtige retning og har lavet en super god hjemmeside spækket med flotte grafiske detaljer og et let overskueligt design. Min søn skal netop til at tage kørekort, og denne hjemmeside blev årsag til at han valgte netop dette firma. Et godt eksempel på hvor meget det betyder med en god hjemmeside.

Dropbox.com:
Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale jer hjemmesiden/ gratisprogrammet dropbox. Man besøger blot hjemmesiden, hvor man bliver tilbudt en gratis konto. Med denne konto bliver det så muligt at uploade filer til en online mappe, så at sige, således at dine filer altid er tilgængelige fra forskellige computer, samt sikret mod nogensinde at forsvinde. En rent ud sagt idiotsikker løsning, som ikke bliver brugt flittigt nok af folk. Wikipedia er stadig min yndlingsside, netop i dag måtte jeg finde ud af hvornår man lagde påsken. Wikipedia svarede mig prompte: påskedag falder på den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgnet. God påske.


SejeSites.dk