En uopdaget verden af tapet ligger nu åben

Tapetforum.dk:
I dag vil jeg fortælle jer om en af mine nye yndlingshjemmesider. Det er som sådan ikke en hjemmeside man bruger til hverdag, men er snarere en website, som er rar at kende ved enkelte lejligheder.
Det er simpelthen en helt side om tapeter. Umiddelbart ikke et emne man synes at kunne fylde særlig meget hjemmeside med, men man bliver hurtigt overrasket. Udvalget af tapeter er nemlig en hel del større end man skulle tro, og frem for alt mere interessant. Dette faktum kombineret med hjemmesidens fantastiske grafiske udtryk, gør det, som sagt, til en af mine nye yndlingssider.

Min mand er de seneste par dage blevet drevet til vanvid med al min snak om tapeter. Jeg betragter det dog blot som gengældelse for hans evindelige fablen om nyt værktøj. Især min nylige opdagelse af fototapet er fantastisk. Fototapet er, som navnet også antyder, tapet med et fotografisk motiv. Kun fantasien sætter grænser, og der findes således et utal af temaer, farver og former.

Ligeledes har udvalget af wallstickers kostet mig dyrt. De mange sjove og dekorative ”kæmpe-klistermærker” er en nem og stilfuld måde at tilføje rummet nye dimensioner, uden at skulle have den helt store pengepung op, eller de helt store værktøjer frem. Inddelingen af hjemmesiden er lavet meget vellykket med de forskellige kategoriseringer af produkter for oven, hvilket gør det let for brugeren at bevæge sig rundt på siden. Desuden tilbyder siden live chatsupport i hverdage fra klokken 8-17, hvilket uden tvivl kan være en stor hjælp, hvis man bliver i tvivl om noget. Desuden tilbyder firmaet et gratis medlemskab, som medfører at man kan få tilsendt nyhedsbreve samt modtage eksklusive medlemstilbud. Sidst men ikke mindst kan man finde et nyheds- og inspirationskatalog, som præsenterer produkterne i flotte opsætninger. En helt igennem fantastisk site, som jeg i hvert fald har anbefalet til alle jeg kender.


SejeSites.dk